Fuld plade i weekenden

Tre udekampe, tre sejre. Overbevisende. Der var masser af stemning og fest rundt omkring i hallerne, for det er jo snart jul – skulle nogen havde undgået at bemærke det. For nogen hjemmehold var det imidlertid rigtig træls at have besøg af de hvidblusede fra Dagnæs HK i denne første adventsweekend. For vi var knivskarpe!

Målamok i Galten
Det startede allerede lørdag, da Hold 3 var på besøg i Galten. I målet fik Jan Nielsen sin 7. eller 8. ungdom og holdt det fortvivlede hjemmehold nede på blot 14 scoringer. Ude i marken bød samtlige lystige Dagnæs-svende sig til og fik 26 gange netmaskerne i Galtenmålet til at blafre på en dag, hvor begrebet champagnehåndbold igen gav mening.

Stærke præstationer over en bred (svine)kam, hvor sværen helt sikkert var sprød! Mange brillerede endda på uvante positioner i en mere end godkendt holdpræstation.

Hold 2 ødelagde festen i Lindved
Hold 2 var på en stor opgave i Lindved. Her bød man på fælles indløb, spillerpræsentation og forskelligt festhalløj. Det lod vi os nu ikke forvirre af, for vi var i den grad klar fra start. Vi scorede på fem af vores seks første angreb og var komfortabelt foran efter 8-10 minutter. Og det holdt vi så fast i.

Jeppe skød med skarpt og måtte se resten af kampen oppe fra midten med ”overfrakke” på, men også i spillet fem mod fem var vi skarpe. Stærkt forsvarsspil og masser af fornuftige løsninger i den modsatte ende gav til sidst en sejr på 29-22. For anden kamp i træk trak vi i anden halvleg vores hemmelige undertalskort. Hopskud fra Jonas Strunge – denne gang tordnet ind i målhjørnet.

Det ser efterhånden ganske fornuftigt ud for hold 2 – både spille- og placeringsmæssigt.

Klasseforskel i Jyllandsserien
Kampene mod HK 73 Rask Mølle er sjældent kønne. Opslidningsslag, hvor der gives og tages i begge ender. I søndagens sene kamp var det mest Dagnæs HK der tog. Vi kom klart bedst fra start med stor disciplin i forsvaret, hvilket gjorde det nærmest umuligt for de gulblusede fra oplandet. Ballegaard lukkede pænt af i målet og fløjraketterne blev sendt afsted. Klar overhånd til de hviie allerede tidligt i kampen. Lidt ligesom i fredags i Horsens.

I fraværet af en rygskadet Jacob Tønder skulle Mikkel og Peter Emil deles om venstre backen – og det slap de fint fra. Mikkel spillede vel nærmest sin bedste kamp i den hvide trøje og var en konstant trussel. 10-målsforspring kort ind i anden halvleg, og kampen var for længst afgjort af et fokuseret og disciplineret Dagnæs HK mandskab. 26-20 endte det.

En dejlig weekend – dem vil vi ha’ nogle flere af 

Start a Conversation

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.